Putta och Vinn – Minigolf i Nynäshamn

Idag hade vi bestämt oss för att åka till Nynäshamn med barnens mormor för att spela mini golf på restaurangen Rotundan precis vid hamnen och vattnet.

Varken jag eller barnen hade spelat mini golf tidigare så vi alla var nybörjare och mormor hade inte spelat sedan hon var barn. Men åh vilken rolig familjeaktivitet detta var. Denna 12 håls bana hade alla svårighetsgrader man kunde önska sig. och det var riktigt roligt att utmana varandra. Även om jag kom på en tredje plats var jag den ända som fick ”hole in one”…

Mormor Vann

Mormor hade turen och skickligheten att vinna ( och när vi kom hem så sa Dennis jag tyckte mormor var så värd att vinna ) hon var bäst och den personen som förtjänade att vinna mest var också den som vann.

Innan mini golfen började så bjöd mormor alla på glass och det var gott när solen gassade på himlen. Tror nog vi haft närmare 30 grader idag också.

Sedan åt vi lunch på M/S Freja i hamnen. Det blev en fisk och skaldjurs gryta med aioli och vitlöksbröd Mums.

Nynäshamn är verkligen mysigt älskar båthamnen här på sommaren att strosa runt vid dom små bodarna titta på både små och stora båtar som lägger till i hamnen.

Vi har så många små pärlor i vår närhet.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

33 reaktioner till “Putta och Vinn – Minigolf i Nynäshamn

 1. Minigolf är väldigt trevlig aktivitet att göra. Jag har gjort det många gånger.
  Mm glass behöver man i denna värmen som är nu 🍦😊.
  Kul att den äldsta vann 😃👏🏻.

  Grytan såg väldigt god ut 🙂. Många städer som har störa vatten vid sig är ofta har sina guld korn.

  Ha en fin dag❣️🤗

  Gillad av 1 person

 2. Så härligt det ser ut att ni hade. Jag minns själv när jag var liten och spelade minigolf. Tyckte det var så roligt att spela och utmana min lillebror. Minns inte om pappa var med eller inte. Maten ser så god ut. Här hade vi också så varmt. Hoppas du får en bra söndag!

  Gillad av 1 person

 3. Jag och minigolf har aldrig funkar. Det är för långsamt och stilla för mig. Minns särskilt en gång när jag drog jlubban i skrevet på en kille som stod för nära när jag skulle slå.

  Gillad av 1 person

 4. Vilken lyckad dag! Och minigolf är ju så roligt och alla kan vara med . Grattis till mormor!
  Visst är Nynäshamn en fin stad- Brukar ta en tur hit ett par gånger varje sommar . Instämmer helt i att det finns så mycket fint att se och upptäcka runt Stockholm.
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: