Upp och Ner

Onsdag idag och här har det vart rätt rätt lugnt senaste dagarna. Inte haft allt för mycket att skriva. Ibland händer det saker i livet som gör att man får prioritera om och tänka om. Dagarna kantas med att ta hand om kidsen massor av pappers arbete då sonens farfar gått bort och när ett minderårigt barn ärver så krävs det att överförmyndarnämnden ska kopplas in och godkänna försäljningen . Som sagt lite mycket just nu.

Ibs fibromyalgi och smärta

Ja det kantar ju vardagen för mig något extremt. Idag fick jag börja med en ny medicin som läkaren sa på telefon igår så kommer jag troligen bli sjuk, åka på en förkylning och må lite krasst i början. Jag känner just nu mest yrsel från och till , känner mig lite suddig / dåsig och andningen känns lite annorlunda. Eftersom livet just nu är helt upp och ner vänt så är det svårt att veta vad som är vad men det visar sig nog.

Försökte få en tid på vårdcentralen men dom hade inga tider förens i mitten på augusti för det jobbade bara en läkare just nu sa dom. Samma telefonist kunde dock ge en tid åt min dotter redan samma dag … Akka vårdcentral är dock under all kritik , dom tipsade mig dock om att byta vårdcentral… och det kommer jag att göra. Fick ett tips om en vårdcentral i närområdet som ska vara bra av en vän så tror jag ska testa där.

Nog om trassel och mående men även jag som oftast är possitiv har rätt att säga att livet just nu är deppigt tur man har sina underbara barn.

Idag har vi fixat små ärenden hälsat på Angelinas kompisar som har fritids på skolan , fotat lite ute mm. Kan ju visa er några bilder så får ni se.

Har ni haft en fin onsdag?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

20 reaktioner till “Upp och Ner

 1. Beklagar sorgen. Vi gick igenom mycket av det med barnbarnet då hennes pappa blev en ängel. Vet du, man får gnälla ibland. Det är helt ok. Livet går upp och ner, Det viktigaste är att inte fastna i det bara. Hoppas det vänder för dig snart, så du kan må bättre. Massa kramar.

  Gillad av 1 person

 2. Oj då, mycket på en gång! Hoppas att nya medicinen inte ställer till det för mycket. Det där med vården är helt obegripligt. Man är ju liksom inte välkommen någonstans…
  Fina bilder på din tjej!

  Gillad av 1 person

 3. Oj det var mycket på en gång. Jag beklagar sorgen. Konstigt att du inte kunde få en tid men de behöver kanske prioritera barnen när det bara jobbar en läkare. Jag bytte vårdcentral för ett tag sedan och den nya har hittills fungerat mycket bättre. Hoppas att medicinen hjälper för dig.

  Gillad av 1 person

 4. Så trist när man inte får någon hjälp på vårdcentralen. Kan säga att jag har samma VC och ska verkligen byta. Ta hand om dig fina du och hoppas allt går fort att lösa.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: