Stressar du för att uppleva maximalt?

Lördag

Idag har vi spenderat dagen mestadels hemma , men vad gör det? regnet smattrar mot rutorna och man måste ju faktist inte göra något hela tiden.

Ibland handlar semester/sommarlov om att bara ta det lungt och vara närvarande, inte stressa bara umgås med varandra.

Men ändå stressar folk för att uppleva maximalt av allt och sen är dom ändå inte utvilade. Jag vill också göra massa roliga saker och uppleva så mycket som möjligt och skapa massa nya roliga minnen. Men visst är det en hårfin balans mellan vad man bör göra och vad som hade vart bäst för en själv. Idag känner vi att det skadar inte att ha en dag där vi bara myser tillsammans. Nästa vecka roddar jag i massa läkarbesök, tandläkare, sjukgymnastik, födelsedagar, fotbollsmatcher och annat kul allt tillsammans med mina små hjärtan så därför kan en lugn helg vara skönt.

Jag och barnen han ut en stund idag innan regnet kom. och nu väntar hemma mys med yatzy spel och film och så ska vi laga pannkakor tillsammans .

Vad är det roligaste du upplevt denna sommar? för oss tror jag det bästa väntar. även om vi har haft en fin sommar hittils.

Hur spenderar du din lördag? Har du fortfarande semester?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

22 reaktioner till “Stressar du för att uppleva maximalt?

 1. Ja tror många känner stress att göra en massa grejer när det är sommar. Känner också så.
  Bodde på hotell denna vecka i Uppsala med familjen, det var härligt! 🥰

  Gillad av 1 person

 2. Det är sant det du skriver. Tyvärr så blir det att vi måste planera lite vart vi ska åka var. Eftersom vi har våra familjer på var sitt håll. Men när vi mellan landar här hemma. Så kan vi ha slappa dagar.

  Låter skönt att ha en lugn hemma dag. Att bara göra mys saker på. Jag har med haft en sån dag 🙂.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 3. Tror det är ganska vanligt faktiskt. Man vill kunna skriva check på så mycket saker. Försöker alltid få till lugna stunder, och mina blir då jag sitter här och tar hand om bloggen. Jag jobbar fortfarande och min semester kommer sent.

  Gillad av 1 person

 4. Vilka fina bilder du har lagt upp 😍 Vi hade en tidig semester i år. Vi har varit runt på olika campingar och njutit rejält av miljöombytet. Själv är jag försiktig med att stressa för mycket, då jag har blivit utmattad tidigare av just stress.

  Gillad av 1 person

 5. Jag är ledig hela sommaren med barnen och visst vill man hitta på saker för deras skull hela tiden men dem kräver inte så mkt mer än att vi tar det lugnt:)så då får det bli så ett tag till, vi har varit på västkusten två v. kram kram

  Gilla

 6. Jag kan relatera till det du skriver i om i inlägget. Vi har haft fyra veckor semester, en kvarstår. När jag ser tillbaka på ledigheten upplever jag mest att vi har slappat och latat oss – hemma såväl som på annan ort. Det har varit skönt, varit en paus från vardagen och nog varit precis vad vi har behövt. 🙂

  (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar!

  Kram

  Gilla

 7. Det gäller verkligen att hitta en balans mellan att göra roliga saker och ta det lugnt 🙂

  Roligast har helt klart varit konserten jag var på förra veckan, fick vara med om en otrolig show och stämning 🙂
  Kram

  Gilla

 8. Låter klokt att bara vara och ta det lugnt! ❤ Just det har jag saknat under min semester då jag har kört järnet med Islandsresa, några härliga dagar i stugan och en dagsvandring med en fin vän men är ändå så himla nöjd med min semester hittills. Dock har jag 1,5 vecka kvar och nästa vecka har jag bokat in som bara min i kalendern. Kram och ha en fortsatt fin sommar 🙂

  Gilla

 9. Sedan pandemins start så har vi dragit ner rejält på alla saker vi gjort på semestern, och i år har vi tagit det otroligt lugnt och skönt. Bara gjort saker vi verkligen känt för och verkligen stressat ner. Så nöjd över det 🙂

  Gilla

 10. Vilken fin färg det är på din tröja på bilderna!
  Dottern var sjuk en vecka i somras, en vecka när det var riktigt fint väder. Det har superskönt att bara vara hemma (i sommarhuset) och sola och bada och vara helt ensamma.

  Gillad av 1 person

 11. Ibland vill man bara det ska hända så mycket alltid. Men de dagar som man faktiskt tar det lugnt så är det så skönt. Sista veckan på min semester var jag helt ensam vilket gjorde att det blev en lugn vecka. Dessutom gassade solen så det blev mycket sol och pool. Så avkopplande. Fast även stressande för ingenting blev gjort pga av värmen.
  jag skulle nog inte kunna säga vad som varit roligast för det har hänt så många roliga saker som konserter, utflykter, vänner och familj…hur kan man välja. Dessutom har vi massor framför oss som ska bli kul. Närmast en London resa och Abba.
  Kram Kajsa’
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: