Bulgarien

För en vecka sedan kom vi hem från Bulgarien . Det blev denna sommars bästa tur enligt barnen och den var nog rätt välbehövlig för oss alla. Vi bodde på vårt gamla favorit hotell Flamingo i Albena.

Tur med vädret

Även fast det stod att vi skulle få lite regn under veckan. Så fick vi inte en enda droppe .

utan solen sken på oss hela veckan. För vem vill ha regn på sin semester.

Ridning på stranden

2 kvällar besökte vi det vackra stallet i Albena. Hit är ett måste för oss att gå.  Varje gång vi besöker Albena så är kvälls ridning på stranden ett måste.

Kvällar på stranden

Eftersom kvällarna i Albena är lugna och perfekta för barnfamiljer. 

Så har vi mestadels spenderat tiden på stranden.

Här förvandlas strandpromenaden till ett tivoli på kvällen med hoppborgar, karuseller och andra roliga barnaktiviteter blandat med Albenas restauranger. Shoppingen här är minimal men det var inte målet med resan. Och runt 22-23 så tystnar det mesta.

Massor av sol och bad

Hotellet har ett stort poolområde med många pooler . Båda barnen badade mest i en av dom stora poolerna. Man var nästan konstant i vattnet pga värmen. Aktiviteter fanns det gott om på vårt hotell. Det var allt från dart tävlingar till pingis och vatten aktiviteter. Här deltog till och med jag ibland. Dennis var med på nästan allt.

Nu har dock vardagen startat här hemma.

Angelina har börjat första klass och Dennis har börjat årskurs 7.

Nu är vi taggade på en fin höst …

Är ni redo för hösten?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

38 reaktioner till “Bulgarien

 1. Men så underbart med resa till Bulgarien! Jag har faktiskt varit där men är nog typ en 13 år sedan men saknar att resa. Både låter & ser helt magiskt ut med ridning på stranden, vilken upplevelse! Skönt att ni fått tur med vädret & haft en härlig resa 🤗 Ta hand om dig❤️

  Gillad av 1 person

 2. Åh, vilka härliga bilder!! Jag har inte hört så mycket om Bulgarien förut, så nu måste jag ju kika lite mer. Att rida på stranden sådär såg ju underbart ut 😀

  Gillad av 1 person

 3. Vilken härlig semester ni har haft. Bulgarien är inget jag har tänkt som resmål. Men jag får nog tänka om 😊. Kul & bra att det finns aktiviteter för alla i familjen. Tur ni hade med vädret. Nä! Regn utomlands vill man inte ha! Räcker med det man får hemma.
  Nej. Jag är inte redo för hösten än.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 4. Härligt att komma iväg till sol och värme i slutet av ledigheten tycker jag allt. Mina föräldrar har alltid tyckt om Bulgarien. Själv har jag svårt för det landet efter att en av mina vänner drabbades av hemskheter där när vårt gäng delade på oss. Halva gänget ville till KOS och andra skulle bestämt till Bulgarien. Och jag orkade inte med deras tjafs så jag åkte med pojkvännen på crosstävlingar istället.

  Väl hemma gick det inte långt efter att Bulgairen gänget kom hem tills en av tjejerna hängde sig och lämnade ett hemskt brev efter sig. Sånt sätter såklart sina spår. Med det sagt vill jag inte säga att landet är dåligt eller så. För alla jag vet som varit där älskar det.

  Kram från mig

  Gillad av 1 person

  1. Oj förstår vad du menar, fy så hemskt. Tur att du blev hemma. Sånt sätter ju dock självklart sina spår. Jag tycker resemålet är toppen men servicen på hotellets restaurang hade blivit sämre. Värsta jag vet när man inte ser gästen. Stor kram .

   Gilla

 5. Vilken tur ni hade med vädret. Att rida på stranden på kvällen låter så mysigt ut. Skulle själv vilja göra det någon gång i livet. Här är jag mer än redo för hösten då denna värme som det varit i sommar har varit extremt jobbig för mig.

  Gillad av 1 person

 6. Vad kul att ni hittat ett favorit ställe och kan åka dit igen som ni gjorde nu, alltid härligare att veta vad man får och att man trivs där. Så mysigt med hästarna med – möte varit drömmigt, och att ni fick tur med vädret såklart. Vi skall försöka åka utomlands nästa år med killarna, hoppas så det kan bli av

  Gillad av 1 person

 7. Vilken härlig semester ni har haft, denna sommar får man inte klaga på…😎☀️
  Sitter just nu på altanen och regnet strilar ner, detta är också behövligt men efter regn kommer sol🙏👌
  Ha en bra dag!
  Birgitta

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: