Firande i förskott

Om man skulle sammansätta hur veckan vart så får jag nog säga upp och ner men idag har jag blivit så otroligt bortskämd av några av mina närmaste.

Eftersom jag fyller år på tisdag (mitt i veckan) så valde jag att bjuda in på lite tårta idag. Min fina vän Gullu som tyvärr jobbade svängde ändå förbi med en blomma. Min kära bästa vän Anna och hennes dotter Zeynep kom. Även min bästa mamma och mormor . Det blev tårta, bullar ,blommor och presenter , pizza till barnen och indisk middag till oss vuxna. Lycklig ända in i hjärtat idag och barnen har också haft det så roligt.

När vi kom hem efter restaurangen var jag så slut att hela kroppen värkte. Låter nog konstigt för den som inte vet hur livet med fibromyalgi är… men det är inte något jag önskar min värsta fiende.

Lördags mys

På kvällen blev det mys i soffan med 2 glada barn som haft en fantastiskt rolig dag. Och ser framemot en härlig söndag med familj och vänner.

Hur spenderar du helgen?

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

5 reaktioner till “Firande i förskott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: