FRULLE, RUN OF HOPE,EN JÄVLA FIBRO OCH FÖRKORTA HÄLSENOR

Vi började morgonen med en riktig lördagsfrukost. Innan barnen vaknade var jag uppe och gräddade pannkakor, kokade ägg, rostade bröd. När barnen kände doften av pannkakor kom dom in smygandes i köket. Att vakna till orden ”du är världens bästa mamma” tack för att du finns är ju det bästa som finns att höra och det fick jag höra många gånger imorse.

Att vara mamma är verkligen det bästa och det viktigaste jobb man kan ha. Jag älskar att umgås med dom, vakna med dom , göra aktiviteter, lyssna på dom och delta i deras dagar.

Västerhaninge Run Of Hope

Efter frukosten var det dags för Dennis att springa Run Of Hope för barncancerfonden.

Dennis sprang 6,6km och valde att delta i loppet för vuxna. Nu tänkte han att han kanske ska börja löp träna med några vuxna här i vårt område och det var han varmt välkommen att göra om det inte krockar med innebandy och skola. Dennis älskar att löpa och brinner för cancer fonden så det är en perfekt match när man bidrar till något så viktigt och ni som följt oss länge vet ju att vi brinner lite extra för just cancerfonden.

Efter loppet gick vi med några vänner och min mamma och tog en fika tillsammans. Sedan gick vi hem till oss.

Passade även på att fota Angelina och Zeynep tillsammans.

En liten photo shoot

Västerhaninge 100 år

Idag har det vart 100års jubileum i Västerhaninge där Åby gården ligger. Det firades med mat, fika, ponny ridning, mekanisk tjur och hoppborg. Angelina och hennes kompis ville självklart rida. Sedan träffade dom en klasskompis som dom sprang en hinderbana med.

vi avslutade dagen med mysigt umgänge på kinarestaurangen.

Dagen har vart trevlig, men tyvärr är inte min kropp så snäll så nu får jag en kväll i smärtor men värmedynan ligger på.

Just ja ni är många som frågat hur det går med Angelinas fötter. Igår var vi på sjukgymnastiken och man ser att hon går ännu mer på tå även med skor på precis som jag sagt. I väntan på kallelsen till Astrid Lindgrens barnsjukhus kommer vi avvakta med sjukgymnastik. Smärtorna är värre och går både i ben och rygg. Nu ska hon heller inte springa eller hoppa då det uppstår små frakturer i hälsenan och man vill ju undvika att den brister. Men hur lätt är det med en super aktiv 7åring. Sjukgymnasten trodde att man nu kommer välja att operera och sa att jag kunde förbereda mig på att ha henne hemma ett bra tag. Tänk att hon gått på tå sedan hon lärde sig gå, jag skojar inte när jag säger att hon är en äkta ballerina. Hälsenorna är för korta och så spända så jag hoppas vi kommer dit snarast möjligt. Tills dess ska hon dushas varmt och masseras varje dag och särskilt innan aktivitet.

Hoppas ni har en fin lördag nu ska jag njuta av lite fot massage i soffan med värmedyna runt axlar och under rygg.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

15 reaktioner till “FRULLE, RUN OF HOPE,EN JÄVLA FIBRO OCH FÖRKORTA HÄLSENOR

 1. Så kul att han sprang ett lopp för barncancerfonden. Barncancer är något som inte borde få finnas. Hoppas ni får komma till Astrid lindgrens barnsjukhus och att hon får hjälp med sina fötter. Fina kort du knäppte på Angelina och Zeynep. Hoppas morgondagen innebär att du vaknar och inte har ont.

  Gillad av 1 person

 2. Wow så cool av Dennis! Bra insats!
  Trist att både du och dottern har ont i kroppen på olika vis. Här har dottern också gått mycket på tår men på bvc sa man att det viktiga var att hon kunde gå vanligt. Det har känts lite jobbigt ibland och vi har påmint henne att gå ”vanligt” och nu går hon inte alls lika ofta på tårna längre. Det låter tufft med operation när man är så ung, men jag hoppas att det löser sig på bästa sätt för A!

  Gillad av 1 person

 3. Grymt jobbat av Dennis och vilken fin insats!
  Melissa går också mycket på tå, precis som jag gjorde när jag var liten så hade också ett problem med korta hälsenor. Dock inte lika illa som Angelina, hoppas att det blir bra och att ni får en tid snart.

  Gillad av 1 person

 4. Det uppskattar man mycket. Glada barn & få orden ”du är bästa mamman” ”jag älskar dig mamma”. Det är ju sånna ord som smälter i ett mamma hjärta❤️. Å såna ord jag vill höra i mitt liv.

  Kul att Dennis sprang ett lopp för cancer 😃 å att han gillar att röra på sig. Varför brinner ni gör cancer?
  Trevligt att fika ut med vänner & familj. Sen gå hem med dem.

  Vad fina tjejerna blev på bilderna 😃
  Kul att något händer ibland där man bor.
  Tråkigt att din kropp säger ifrån av smärta. Efter en härlig dag. Hoppas att smärtan är bättre nu ❤️

  Konstigt tycker jag att Angelinas fötter inte har återgärdas tidigare. Men bättre sent än aldrig 🙂. Får hoppas att hon får operation snart. Så hon slipper känna sig begränsad & ha smärtor.

  Önskar dig en fin dag❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Dennis brinner för det då han miste sin egna pappa i cancer strax innan han fyllde 4år. I närmare 3år åkte vi till sjukhuset, vårdade honom hemma. Men läkarnas missar var för stora. Han dog pga vårdmissar. Läkarna sa att han hade hemorrojder fast han själv trodde att han hade cancer. Inte ens när han svimmade på toaletten fick han en läkartid. Han var så frisk att han inte ens var inskriven på en vårdcentral när han ringde. Nej ush det var hemskt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: