Flyttfirma i Stockholm

Är det dags för flytt snart?

Excellent Moving är en Flyttfirma i Stockholm som du ska anlita när du vill känna dig trygg, dom utför över 300 bohagsflyttar per månad och har stor vana av att flytta bohag men även kontor och annat.

När man flyttar är det mycket som ska ordnas och tänkas på . Därför behöver man en flyttfirma man kan lita på.

När jag flyttade från mitt förra boende önskar jag att jag vart mer smart och anlitat en flyttfirma ( att flytta är en process med både packning – flytt – uppackning. Vilket för många kan vara slitsamt. och tro mig att flytta ensam var inte särskilt lätt. Nästa gång en flytt ska genomföras vet jag vilka jag kommer välja.

Excellent Moving har flyttlösningen för dig

Att anlita Excellent Moving har många fördelar ( ja dom kan till och med packa åt dig ) och hjälpa dig montera upp sakerna. Vill du packa själv får du hyra eller köpa flyttkartonger, klädgarderober , tavelkartong och packpapper och allt detta kör dom ut till dig innan flytt. Behöver du hjälp med packning gör man oftast det dagen innan flytt.

Många som flyttar ensamma vill gärna ha hjälp med tavelupphängning , montering av tavlor , montering av nyköpta möbler eller annat som underlättar flytten.

Du bestämmer hur mycket hjälp du önskar.

Visst finns det många flyttfirmor så nu undrar du säkert

Varför ska jag välja Excellent Moving?

  • Alla deras anställda är utbildade och har bra anställningsvillkor ( Dom har många svensktalande anställda ) men även dom som har svenska som andraspråk men med goda kunskaper i engelska vilket ger kunderna möjlighet till goda kommunikationslösningar.
  • När dom kommer till en arbetsplats så ser dom till att all hjälp dom behöver är med, Rätt utrustning på plats är en självklarhet.
  • Dom har en transportörs och ansvarsförsäkring vilket innebär att skulle olyckan vara framme så finns försäkring som täcker skador vid in/utbärning och transport.
  • Dom har ett bra ledningssystem som skapar förutsättningar för ett strukturerat arbetssätt . Här har man byggt ett eget ERP system som hjälper att planera , leda , kontrollera, följa upp alla uppdrag . Därför är dom alltid på rätt plats och i tid. samt har med sig rätt utrustning , samt rätt anställda som passar uppdraget
  • Dom har otroligt många bra omdömen ( över 400+ på Reco.se ) positiva omdömen talar för nöjda kunder.

En pålitlig och prisvärd flyttfirma

Det är vad du får när du anlitar Excellent Moving – ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag .

Dom har ett brett tjänsteutbud inom flytt för att kunna hjälpa dig med allt du önskar och här är ingenting omöjligt oavsett om det är privatflytt, företagsflytt, magasinering , flyttstädning eller något annat.

När det kommer till prissättning är deras ambition att alltid kunna erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga offert. Att även uppfylla kundernas förväntningar är oerhört viktigt för Excellent Moving.

Har du flyttplaner så gå in och läs mer om denna flyttfirma på deras hemsida, om inte så spara dom till framtiden. Man vet aldrig när behovet av en bra flyttfirma uppstår men när det gör det då ska excellent moving vara det garanterade förstahands valet.

Publicerad av Yasmine Johansen

Jag heter Yasmine är 36år , gift , 2 barns mamma från Stockholm. Bloggar om vardagen med familjen, barnens roliga tv inspelningar och foto jobb, blandat med resor bakning och härliga samarbeten.

4 reaktioner till “Flyttfirma i Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: